Woning ontruimen

Het ontruimen van een woning is een vervelend karwei. Er zijn verschillende redenen waarom men het ontruimen van een woning of bedrijfsruimte aan ons uitbesteed:

  • Bijvoorbeeld bij een sterfgeval, waarbij het voor u als nabestaande een hele emotionele klus is om de woning van u dierbare te ontruimen.
  • Of bij de verkoop van een woning waarbij de woning helemaal leeg en bezemschoon moet worden opgeleverd.

 

J.O.L. Bouw is een bedrijf die deze zorg graag van u overneemt. Afhankelijk van de wensen, zijn er de volgende mogelijkheden voor het ontruimen van uw woning of bedrijfsruimte:

 

Beperkte ontruiming:

Hierbij worden alle meubels en apparatuur die in de woning/bedrijfsruimte aanwezig zijn door ons weggehaald en afgevoerd.

 

Totale ontruiming:

Het volledig leeghalen van de woning/bedrijfsruimte, inclusief de inhoud van schuren, kelder, garage en andere externe ruimtes. Tevens het verwijderen van gordijnen en tapijt.

 

Extra mogelijkheden:

Indien gewenst kunnen wij er ook voor zorgen dat de woning of bedrijfsruimte een eenvoudige opknap beurt krijgt. Dit ter bevordering voor de verkoop of verhuur. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan eenvoudig schilderwerk, het verwijderen van behang, het uitvoeren van kleine reparaties en het volledig schoonmaken van alle ruimtes.

De ontruiming zal worden gedaan binnen de door u gestelde tijdslimiet.

Elektrische apparaten worden door vakkundige mensen ontkoppelt en samen met de inboedel verantwoord afgevoerd.

Met J.O.L. Bouw wordt uw woning of bedrijfsruimte efficiƫnt verantwoord en met zorg ontruimd.