Schilderwerk

Voor mooie afwerking van uw woning is goed en mooi schilderwerk wel het belangrijkste. Het uitzoeken van de kleuren en de te gebruiken materialen, zijn stappen die weloverwogen moeten worden genomen. Daarom is het verstandig om uw binnen en buiten schilderwerk te laten uitvoeren door de vakkundige schilders van J.O.L. Bouw.

Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert tenslotte de levensduur van uw kostbare woning en verhoogt het wooncomfort.

 

Buiten schilderwerk

Buitenschilderwerk is vaak niet zo maar even te doen. Steiger plaatsen, goed schuurwerk, professioneel gereedschap vakmanschap en de juiste verfsoort zijn essentieel.
Buitenshuis staat hout bloot aan weer en wind. Het is daarom belangrijk om de juiste verf te kiezen die bescherming biedt tegen alle soorten weersomstandigheden. Goed onderhouden hout kan buiten tientallen jaren mee. Jaarlijkse controle en een geregelde schilderbeurt zijn daarom essentieel voor een goed onderhoud van uw woning. Goed onderhouden schilderwerk voorkomt houtrot en zorgt voor een langere levensduur van uw woning.

 

Binnen schilderwerk

Binnen schilderwerk heeft voornamelijk een decoratieve functie. De kleur keuze van de verf is mede bepalend voor de sfeer die u wilt bereiken in uw interieur. Er is een groot assortiment aan verfkleuren en indien gewenst kunnen wij u adviseren bij het maken van de juiste keuze.
Ook bij binnenschilderwerk is het belangrijk om de juiste verf te kiezen.  Voor hout en muren binnenshuis hebben watergedragen acrylaatdispersie- of emulsieverven en -beitsen de voorkeur. Daarnaast zijn er allerlei soorten verven voor speciale toepassingen zoals vloeren of radiatoren.