Interieur advies

Homestyling

Van je huis een echte thuis maken. Een leefomgeving creëren die voldoet aan uw persoonlijke woonwensen. Dat willen we toch allemaal!

Vaak weten we wel wat we willen, maar zien we niet hoe we onze droom kunnen realiseren.

Onze homestylist kan u hierbij adviseren en begeleiden. Of het nu gaat om uw woning,  kantoor, winkel of praktijkruimte. In uw werkomgeving is het net zo belangrijk dat uw welbehagen geaccentueerd wordt door een prettige werkruimte die goed bij u past.

Wij dragen u ideeën aan en adviseren u graag over de nieuwste trends op woon en werk gebied. En of u nu uw hele woning of bedrijfsruimte wilt restylen, of alleen maar één ruimte, met de styliste van J.O.L. Bouw bent u in goede handen.

Wij zijn gespecialiseerd in het sfeervol maar ook functioneel inrichten van uw woning of bedrijf. Want verandering van details geeft uw omgeving een gehele nieuwe uitstraling.

 

Stappenplan

Het gaat bij het interieuradvies stappenplan om de volgende keuzes:

  • Een overzicht van de huidige of bestaande situatie
  • Het voorstel voor de interieurindeling, met een basisvoorstel voor de indeling van de ruimtes en een voorstel van de indeling van de meubels
  • Een kleur- en materiaaladvies en uitgebreide meubelsuggesties
  • Een gedegen verlichtingsplan en een voorstel voor de te gebruiken armaturen
  • Een overzicht van de gebruikte kleuren, materialen en meubels met daarbij de adressen en websites van leveranciers

 

Alle plannen worden uitgebreid gemotiveerd en beargumenteerd, zodat het voor u duidelijk is welk idee en inzicht de basis is van het interieuradvies.

 

Verkoopstyling

Het huizen aanbod is heden ten dage zeer groot. Kopers hebben veel keuze en kunnen daarom veel eisen stellen. Om uw woning niet te lang te koop te laten staan, kiest u voor verkoopadvies.

Met verkoopstyling stellen wij ons ten doel te koop staande huizen dusdanig professioneel te restylen dat deze met een relatief laag budget zo snel mogelijk kunnen worden verkocht tegen de best mogelijke prijs.

Een verkoopstyliste is iemand die beroepsmatig te koop staande woningen op professionele wijze verkoopklaar maakt. Particuliere huizenverkopers zijn vaak ‘emotioneel’ betrokken bij de inrichting van hun huis. Het merendeel van de potentiële kopers weet niet door de inrichting van de huidige bewoners heen te kijken en haakt daardoor af. Dit heeft tot gevolg dat koopwoningen onnodig langer te koop staan.

 

Waar men vroeger naar een makelaarskantoor ging om het woningaanbod te bekijken, begint de zoektocht tegenwoordig op internet. Daarom is een goed gepresenteerde woning op een snel medium als internet van groot belang voor de beste eerste indruk.

De Verkoopstylisten van J.O.L. Bouw zorgen ervoor dat u te koop staande woning voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk wordt gemaakt. Wij doen dit door letterlijk de handen uit de mouwen te steken en een huis in een paar uur tijd verkoopklaar te maken ofwel te restylen. Het ‘restylen’ van een huis heeft dus niets te maken met woontrends of met binnenhuisarchitectuur, maar puur met het herstructureren van de inrichting van uw huis. Verkoopstyling betreft in tegenstelling tot binnenhuisarchitectuur, een tijdelijke dienst. Een te koop staande woning wordt op tijdelijke basis met minimale middelen zo goed mogelijk gepresenteerd teneinde de verkoop van de woning te bevorderen.